NAJAM UREĐAJA ZA ISUŠIVANJE VLAGE

Aparat za isušivanje vlage modela MASTER za ubrzani postupak isušivanja prije radova u prostoriji.

Uklanjanja viška vlage u prostoriji ubrzanim isušivanjem vlage. Izbor isušivača vlage ovisi o veličini prostorije, vlažnosti i temperaturi zraka. U prostoriji s većom količinom vlage proces isušivanja će se ubrzati korištenjem industrijskih uređaja za isušivanje vlage.

Isušivač zraka MASTER DH 44
PREDNOSTI KOD ISUŠIVANJA VLAGE U PROSTORIJI

Uređaji za isušivanje vlagemarke Master karakterizira tehnološko rješenje u smislu jednostavnog korištenja, najviše kvalitete izrade, učinkovitost i pouzdanosti. Isušivači vlage uklanjaju vlagu iz prostorija i time sprječavaju plijesan i rast bakterija.

Uređaji za isušivanje vlage namjenjeni su u građevinskoj industriji, skladišnimi i podrumskim prostorijama, za isušivanje vlage u podrumima nakon poplave te za isušivanje od vlage u obiteljskim kućama.

KARAKTERISTIKE APARATA ZA ISUŠIVANJE VLAGE

Aparat za isušivanje vlage karakterizira izuzetno visoka učinkovitost, snažno kućište te jednostavno rukovanje samim aparatom. Uređaj za isušivanje vlage u prostoriji MASTER zahvaljujući robusnim kotačima jednostavan je za transport.

Nudimo vam u najam dva modela isušivača prostorija a na vama vama je da izaberete odgovarajući model i ubrzate proces isušivanja prostorija.

NAJAM ELEKTRIČNOG GRIJAČA ZRAKA

Električni grijači brzo i učinkovito stvaraju ugodne toplinske uvjete u prostorijama u kojima se koriste.